Título : |
Citrus science and technology : Vol 1. Nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulastion Vol 2. Fruit production, processing practices, derived products and personnel management. |
Tipo de documento: |
texto impreso |
Autores: |
Nagy, Steven, Autor ; Shaw, Philip E, Autor ; Veldhuis, Matthew K, Autor |
Mención de edición: |
1a ed. |
Editorial: |
The Avi Publishing Company, Inc |
Fecha de publicación: |
1977 |
Número de páginas: |
XII.; 667 p. |
Il.: |
il.; 22 cm. |
ISBN/ISSN/DL: |
978-0-87055-222-9 |
Idioma : |
Inglés (eng) Idioma original : Inglés (eng) |
Clasificación: |
S = AGRICULTURA
|
Palabras clave: |
1.-FRUTAS-CITRICAS. |
Clasificación: |
SB 369 C55 1977 |
Citrus science and technology : Vol 1. Nutrition, anatomy, chemical composition and bioregulastion Vol 2. Fruit production, processing practices, derived products and personnel management. [texto impreso] / Nagy, Steven, Autor ; Shaw, Philip E, Autor ; Veldhuis, Matthew K, Autor . - 1a ed. . - [S.l.] : The Avi Publishing Company, Inc, 1977 . - XII.; 667 p. : il.; 22 cm. ISBN : 978-0-87055-222-9 Idioma : Inglés ( eng) Idioma original : Inglés ( eng) | ![Citrus science and technology vignette](./images/vide.png) |